У Львові рятуватимуть аварійний будинок

12:15 14 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У середу, 14 серпня, на позаплановому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій погодили рішення про спрямування коштів з резервного фонду міського бюджету на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи.

Про це повідомили в середу, 14 серпня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відновлення потребують конструкційні елементи житлового будинку № 3 на вулиці Академіка Люльки».

«Ситуацію, яка виникла в результаті руйнування конструкційних елементів житлового будинку №3 на вулиці Академіка Люльки, комісія визнала такою, що потребує реагування та вжиття невідкладних і вичерпних заходів для гарантування безпеки мешканців будинку. Вартість невідкладних аварійно-відновлювальних робіт становить 892 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді.

Начальник управління житлового господарства ЛМР Владислав Іванов зазначив: «Ми провели обстеження цього будинку. Технічний стан інженерних мереж і конструкцій будинку в незадовільному стані. Не проведення першочергових протиаварійних заходів може призвести до руйнування будинку. Тому терміново потрібно розпочати протиаварійні роботи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів