У Львові розпочався форум девелоперів

12:00 19 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 19 вересня, до Львова з’їхалися забудовники зі Західної України, аби взяти участь у форум девелоперів з питань містобудування.

Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, у Львівській обл держадміністрації, де також поінформували: «Участь у форумі беруть представники провідних девелоперських, проектних і консалтингових компаній Львівщини, фахівці Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львові, департаменту ДАБІ у Львівській області та центрального апарату ДАБІ України».

Заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак зауважила під час вітального слова: «Попри те, що в Україні зараз нелегкі часи та є певні труднощі в економіці, дуже важливо, що відбуваються подібні форуми, тим паче на Львівщині. Такі заходи сприяють конструктивному діалогу між забудовниками та владою, а окрім того, дають можливість допомогти девелоперам у процедурі правильної підготовки дозвільної документації. А це, своєю чергою, зменшує корупційні ризики». 

«Під час дискусійних панелей учасники форуму обміняються думками щодо розвитку містобудування в умовах сьогодення, врегулювання земельних відносин, перспектив розвитку ринку нерухомості та багато іншого. Результати проведених дискусій стануть основою для напрацювання «дорожньої карти» з врегулювання наявних проблемних питань та заповнення прогалин, що існують на практиці. Проведення форуму девелоперів ініціювала Асоціація Західноукраїнських Забудовників, що має на меті започаткувати формат конструктивного діалогу між представниками бізнесу та органами державної влади і місцевого самоврядування», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів