У Львові розпочали роботи з продовження тролейбусного маршруту №13 до проспекту Свободи

17:58 14 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: kartagoroda.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «Львівелектротранс» розпочав влаштовувати фундаменти під опори для продовження тролейбусного маршруту №13 до проспекту Свободи.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 14 листопада, «Щоденному Львову», «Львівелектротранс» розпочав влаштовувати фундаменти під опори для продовження тролейбусного маршруту №13 до проспекту Свободи. У повідомленні також конкретизують:

«Роботи розпочали виконували вчора на проспекті Чорновола. Підрядником виступає ВАТ «ЛСБМУ-1». У центральній частині міста будуть встановлені 22 фігурні опори, з кронштейнами для світильників, їх замовили у львівського виробника. Далі від центру на пр.Чорновола встановлять бетонні опори», – сказав Володимир Ковалів.

«Тролейбус по проспекту Свободи курсуватиме до вулиці Гнатюка, далі повертатиме наліво та їхатиме по іншій стороні проспекту Свободи до площі Різні, далі – по проспекту Чорновола і за своїм маршрутом.  Вартість робіт з продовження тролейбусної лінії до пр. Свободи складає 1,3 млн грн», – сказав начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів