У Львові реорганізовують обласний молодіжний центр

17:20 12 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lviv.samopomich.ua

У Львівському обласному молодіжному центрі відбувається реорганізація.

Про це, як повідомили в понеділок, 12 серпня, у Львівській облдержадміністрації, йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА №851/0/5-19 «Про реорганізацію Львівського обласного молодіжного центру шляхом перетворення у комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» від 9 серпня 2019 року.

«Відповідно до розпорядження, Львівський обласний молодіжний центр проходить етап ліквідації шляхом реорганізації у комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр». Установиться, що комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» є правонаступником рухомого і нерухомого майна, прав та обов’язків Львівського обласного молодіжного центру», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Буде створена комісія з реорганізації Львівського обласного молодіжного центру шляхом його перетворення у комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр», її склад затверджується згідно з додатком. Згідно з розпорядженням голови Львівської ОДА комісія повинна забезпечити офіційне оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації юридичної особи шляхом перетворення; впродовжтрьох робочих днів із дня видання цього розпорядження письмово повідомити державного реєстратора про реорганізацію юридичної особи в порядку, передбаченому чинним законодавством України; попередити всіх працівників Львівського обласного молодіжного центру про реорганізацію відповідно до статті 36 Кодексу законів про працю України», – розповіли також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів