У Львові ремонтуватимуть цього року вулиці Мечнікова й Сихівську та проспект Червоної Калини

16:58 3 серпня 2015 р.

Вулиця Мечнікова

Вулиця Мечнікова
Фото: inlviv.net

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, ремонт вулиці Мечнікова розпочнуть в цьому році й проводитимуть його в два етапи.

За словами міського голови, ремонтуватимуть у цьому році й частину проспекту Свободи, вулицю Сихівську та проспект Червоної Калини. Він також розповів:

«Маємо завершити роботи на вулиці Мечнікова, бо ми у 2007-2008 році зробили половину дороги, друга частина не є зроблена. І там також є проблема з аварійним колектором, який залягає на великій глибині, тому в цьому році розпочнемо цей об’єм роботи. Але будемо робити в два етапи: частину в цьому році, частину в наступному році.

Звичайно, на проспекті Свободи давно вже проситься завершення частина від Музею етнографії до готелю «Жорж», там також треба поміняти мережі, які прокладені по середині дороги. Лишилась фактично єдина частина, де є асфальт в поганому стані, також там є проблеми, де треба перекласти все це бруківкою.

На Сихові великий об’єм робіт треба зробити, це в нас і проспект Червоної Калини, і вулиця Сихівська.  Роботи є дуже багато, ми би хотіли, щоб серпень був найосновніший, бо він є найбільш сприятливий, адже є найменша навантаженість на наші дороги, тому основний об’єм робіт будемо робити в серпні, хоча частина ще лишиться на вересень».

Це повідомлення передали сьогодні, 3 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів