У Львові призупинено подачу гарячої води до 13-ти будинків на шести вулицях

15:33 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravo-znaty.org.ua

Як пояснили в середу в прес-службі міськради – проводять заміну теплових мереж.

Як повідомили сьогодні, 27 серпня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у нашому місті триває підготовка об’єктів теплопостачання до нового опалювального сезону. Зокрема, у кожному районі проводять заміну теплових мереж.

Вже замінено 12 км трубопроводів теплових мереж. Однак станом на 27 серпня через ремонтні роботи по заміні теплової мережі діаметром 300 мм між ТК 201-206, призупинено подачу гарячої води до дев’яти будинків на вулицях Тернопільській (№2, №2а, №4, №6, №6а, № 8), Ярославенка (№47), Угорській (№8) і Тіверській (№3). Подачу гарячої води буде відновлено 29 серпня.

Також призупинено подачу гарячої води до чотирьох будинків на вулмцях Мишуги (№1, №3, №5) та Ярославенка (№41). До них подачу гарячої води буде відновлено 2 вересня.

Також масштабні роботи по заміні трубопроводів магістральних теплових мереж проводять на вулицях Стрийська, Чмоли, Тернопільській і Миколайчука.  На цьогорічні ремонтні роботи з підготовки об’єктів теплопостачання до опалювального сезону 2014-2015р. ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує витратити більше 40 млн. грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів