У Львові притягнуто до адмінвідповідальності 25-х недобросовісних власників літніх майданчиків

14:34 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 103 літні майданчики продовжували функціонувати й після 1 листопада.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 21 грудня, «Щоденному Львову», що ЛМР притягнула до адміністративної відповідальності 25-х недобросовісних власників літніх майданчиків. У повідомленні також конкретизують:

«Відкриті літні майданчики є сезонними об’єктами і, за відсутності необхідних документів на їх діяльність протягом всього року, повинні функціонувати з 1 квітня по 1 листопада. Працівники сектору нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» провели обстеження території міста, щоб перевірити, чи власники літніх майданчиків вчасно їх демонтували.

У результаті, було виявлено 103 літні майданчики, які продовжували функціонувати після 1 листопада. З них 44 – у Галицькому районі, 23 – у Сихівському, 15 – у Франківському, 12 – у Залізничному, 6 – у Шевченківському та 3 – у Личаківському. 

Власникам усіх цих об’єктів були скеровані вимоги усунути порушення Правил благоустрою м. Львова, а саме добровільно демонтувати літні майданчики. На підприємців, які проігнорували отримані вимоги, КП «Адміністративно-технічне управління» оформило 25 адмінпротоколів, які скерувало на розгляд адмінкомісій при районних адміністраціях, за місцем проживання порушника.

Саме адмінкомісії визначають розмір штрафних санкцій, які будуть застосовані до правопорушників. Сума штрафу може становити від 850 до 1700 грн. Крім того, їхні відкриті літні майданчики підлягають примусовому демонтажу, який здійснюють районні адміністрації Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів