У Львові присягнули 70 новобранців Нацгвардії

17:45 27 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Військову присягу склали також семеро контрактників НГУ.

«У Львові нацгвардійці склали військову присягу», – повідомили сьогодні, 27 червня, в прес-службі Національної гвардії України, де також розповіли подробиці:

«Молоде поповнення 2-ї Галицької бригади та Луцького батальйону Національної гвардії України склали військову присягу на вірність Українському народові. Загалом сімдесят військовослужбовців строкової служби, сім військовослужбовців служби за контрактом, троє з яких – дівчата.

Полковник Олег Сахон наголосив під час виступу: «Військова присяга, це завжди свято для кожного громадянина. Воно уособлює доблесть усіх поколінь нашого народу, захисників та визволителів рідної землі. Саме в цей день, який ви запам’ятаєте назавжди, бажаю всім вам щастя, здоров’я, бадьорості духу, впевненості у собі, мирного неба над головою, і щасливого майбутнього вам і нашій Україні». 

Отець Дмитро благословив воїнів на захист Вітчизни, та разом з усіма присутніми помолився за мир та за здоров’я захисників України. Після цього священик окропив військовослужбовців святою водою.

По завершенні офіційної церемонії, гвардійці пройшли урочистим маршем. І душу кожного з них зігрівали материнські слова: «Служіть достойно, а ми вас любимо і чекаємо!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів