У Львові провели майстер-класу зі самозахисту жінок

16:12 5 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Учасниці навчань відпрацювали удари ліктями та колінами на спеціальному манекені, а також напрацювали зв’язки прийомів для захисту у разі нападу зловмисника з допомогою підручних засобів, котрі ніколи не розглядали раніше як зброю.

«За підтримки управління молоді, сім'ї та спорту ЛМР та УДЮМК Галицького району м. Львова, громадська організація «Самобутня Школа «Асграда» провела майстер-клас із самозахисту для жінок та дівчат. Близько тридцяти жінок та дівчат виявили бажання опанувати прийоми з самозахисту», – повідомили сьогодні, 5 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

«Кожна із учасниць мала змогу відпрацювати удари ліктями та колінами на спеціальному манекені, а також напрацювати зв’язки прийомів для захисту у разі нападу зловмисника з допомогою підручних засобів, котрі ніколи раніше не розглядали як зброю. Учасниця Ірина зізналася: «Я ніколи навіть не здогадувались, що шпильки для волосся чи парасольку можна використати для самозахисту. З цього майстер-класу я почерпнула багато корисної інформації для себе».

Усі учасниці майстер-класу були задоволені даним заняттям та деякі з них виявили бажання в подальшому продовжувати займатись у секціях з самооборони для жінок та дівчат. А начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер зазначив:«Такі заняття, направлені на захист та збереження життя і честі жінки в екстремальних ситуаціях, виховують рішучість, підсилюють впевненість та твердість характеру жінки. Чудово було б продовжувати робити такі корисні для суспільства заняття і в подальшому».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів