У Львові протестували проти призначення Романа Мигаля заступником обласного Держгеокадастру

20:28 18 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Пікетувальники передали свої вимоги урядовцям.

Сьогодні, 18 серпня, близько тридцяти представників громадських організацій Львова протестували під стінами Львівської облдержадміністрації. Протестувальники виступали проти ймовірного призначення першим заступником Львівського обласного управління Держгеокадастру Романа Мигаля, який очолює відділ Держземагентства у Пустомитівському районі. Активісти пояснили, що він працював за влади В.Януковича, і тому не має права зараз обіймати державні посади.

У цей час у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбулася колегія Львівського обласного управління Держгеокадастру, на якій були присутні представники з Києва. Мітингувальники зайшли на колегію, щоб висловити свої вимоги та претензії чиновникам.

Активістка Наталія Шелестак доволі агресивно зауважила чиновникам: «Учора нам повідомили, що пана Роман Мигаля буде призначено на одну з керівних посад. Такого призначення ми не допустимо. Півтора роки з цією людиною воює громада, яка не може законно отримати свої землі. Є скарги мешканців Пустомитівського району, на які пан Роман Мигаль не реагує»

Протестувальники озвучили свої вимоги та передали в письмовому вигляді урядовцям. Зокрема, активісти вимагають провести перевірку діяльності відділу Держземагентсва у Пустомитівському районі, який очолює Роман Мигаль, відсторонити і звільнити його з займаної посади та не допустити призначення на вищу посаду.

Був присутній на нараді і керівник департаменту кадрової політики Держгеокадастру України Сергій Ковганич. Він відзначив, що наразі призначення Романа Мигаля на посаду першого заступника Львівського обласного управління Держгеокадастру не відбулося.

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів