У Львові проклали на площі Двірцевій новий водогін

10:48 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Роботи з прокладання головного водогону на площі Двірцевій завершені.

Про це повідомив у середу, 24 квітня, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, «розочали відновлення замощення парковки вокзалу».

Андрій Білий також розповів: «На 80% вже відновили замощення на ділянці паркінгу залізничного вокзалу. До Великодня планується закінчити».
«На 70% замінені інженерні мережі площі. Почали будівництво фундаменту трамвайної платформи. Зняли частину рекламних щитів скверу, зрізали декілька дерев. Облаштовується тимчасова проїжджа частина на території скверу», – поінформував також заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

«Пішохідний простір буде підходити до фасаду будівлі Головного вокзалу. Темпи робіт високі. Встановлено гарну огорожу, вказівники напрямків, дорожні знаки, освітлення вночі, пониження тротуарів», – повідомив також Андрій Білий.

«З 13 травня трамвайні колії біля Головного вокзалу будуть закриті на реконструкцію. Відповідно, трамваї будуть курсувати вулицею Городоцькою до ТЦ «Скриня», – розповів також заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів