У Львові відбулися показові тренування рятувальників і медиків (відео)

17:15 29 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

На території заводу «Хімсiльмаш» демонстрували вміння ліквідовувати наслідки надзвичайної ситуації.

У четвер, 29 вересня, на території заводу ПАТ «Хімсiльмаш» у Львові відбулися показові тренування сил Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації техногенного характеру. Роботу львівських рятувальників оцінювали їхні польські колеги за фахом. Зокрема - начальник пожежної охорони міста Любліна.

До участі в навчаннях залучили також фахівців Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. За легендою навчань, на території дослідного інституту фармацевтичної промисловості в одній із будівель відбувся вибух., унаслідок якого виникла пожежа в адміністративній будівлі та на даху їдальні.

У будівлі лабораторії, ймовірно, були пошкоджені ємності з небезпечними біологічними речовинами. Відтак, весь персонал лабораторії вважався таким, що зазнав впливу небезпечних речовин. 

Через розвиток пожежі виникла небезпека для персоналу, який не міг самостійно здійснити евакуацію. На місце події негайно були направлені екстрені служби.

Про це повідомили сьогодні, 29 вересня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото- та відео репортаж з показового тренування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів