У Львові продовжили ще на рік комплексну програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей

19:39 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 18 грудня, сесія ЛМР проголосувала за внесення змін до ухвали міської ради Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова».

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що сьогодні, 18 грудня, сесія ЛМР проголосувала за внесення змін до ухвали міської ради від 31.07.2014 р.№ 3700 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова». У повідомленні також конкретизують: «Ухвала продовжує дію Програми на 2015 рік, а також встановлює серед основних заходів Програми у частині надання комплексної допомоги додаткову соціальну гарантію – безкоштовне харчування вихованців дошкільних навчальних закладів з числа дітей учасників АТО». 

Натомість в інформаційній агенції «Медіастар» розповіли сьогодні, в четвер:

«Сьогодні, 18 грудня, під час чергового пленарного засідання львівської міської ради, депутати продовжили ще на один рік ухвали від 31 липня 2014 року про підтримку «Комплексної програми підтримки учасників АТО та членів їхніх сімей – мешканців міста Львова». «За» проголосували 57 депутатів.

Відповідно цього рішення дію програми продовжують на весь 2015 рік. Також, до цього закону був доданий ще один пункт, про додаткову соціальну гарантію. А саме, діти учасників АТО, будуть безкоштовно харчуватись в дитячих садочках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів