У Львові продовжать до «Рукавички» на проспекті Чорновола автобусний маршрут №5-А

18:50 26 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vinnikiplus.in.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, кінцеву зупинку маршруту №5-А незабаром перенесуть з площі Різні на проспект, 103 – щоб згодом з’єднати обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи з Міською клінічною лікарнею швидкої допомоги.

У прес-службі ЛМР повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що кінцеву зупинку маршруту №5-А незабаром перенесуть з площі Різні на проспект Чорновола, 103, з метою в подальшому з’єднати Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи з Міською клінічною лікарнею швидкої допомоги. Відповідне рішення сьогодні, 26 січня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради. А начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир пояснив:

«Коли ми опрацьовували новий, 55-й, маршрут ми пов’язували ним Госпіталь ім. Ю. Липи з Лікарнею швидкої допомоги. У зв’язку з тим, що ми не можемо в 1 етап продовжити 5-й маршрут аж до Лікарні, сьогодні на виконком винесли питання про продовження його лише до кінця пр. Чорновола, до супермаркету «Рукавичка».

А вже наступним етапом буде власне продовження до Лікарні. Йтиме маршрут вулицею Мазепи. Таким чином, ми виконаємо багатотисячні прохання мешканців міста Винники, працівників Госпіталю і мешканців Львова.

Також мета цього рішення полягає і в тому, аби збільшити кількість автобусів на цьому маршруті. На сьогодні там їх є 6, чого є недостатньо для цього маршруту. І коли ми продовжуємо маршрут до Чорновола, а потім і до Лікарні швидкої допомоги, сподіваємось, що перевізник виконає наші умови щодо збільшення кількості транспортних засобів і, відповідно, зменшення інтервалу руху між автобусами до мінімуму».

За словами Віктора Щира, поки що маршрут курсуватиме так, як курсує зараз. Після затвердження і погодження всіх документів з відповідними контролюючими органами він працюватиме в тому режимі, в якому сьогодні затвердив виконком.

Таким чином, новий маршрут виглядатиме так: м. Винники (вул. Галицька, 109) / м. Винники (вул. Івасюка) – м. Винники (вул. Галицька) – вул. Личаківська – пл. Митна – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. І. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. В. Чорновола, 103 – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Митна – вул. Личаківська – м. Винники (вул. Галицька) – м. Винники (вул. Івасюка) / м. Винники (вул. Галицька, 109). 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів