У Львові побільшає майданчиків для паркування

15:15 19 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lviv1256.com

У міськраді запевнили: «На вулицях Листопадового Чину та Героїв УПА облаштують майданчики для паркування».

Про це повідомили сьогодні, 19 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «Депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова», згідно якої на вулицях Листопадового Чину та Героїв УПА облаштують нові майданчики для паркування».

Директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич доповіла на засіданні сесії: «До департаменту економічного розвитку надійшли листи суб’єктів господарювання щодо внесення змін до переліку земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів. Зміни пропонуються в частині облаштування нових майданчиків для паркування транспортних засобів».

«Пропонується доповнити перелік ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів, земельними ділянками на вулицях Листопадового Чину й Лепкого (вісім парко-місць) та Героїв УПА, 80 (шість парко-місць). Цю пропозицію погоджено на депутатській комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики», – доповнила Ірина Кулинич.

«Ухвалу прийнято з редакційними правками», – підсумували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів