У Львові по-літньому вбрані дівчата збирали гроші фронтовикам на передовій

21:30 22 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ВМ «Вільні люди»

Сьогодні кілька панянок із волонтерської мережі «Вільні люди» гуляли в літніх суконках центральними вулицями Львова, привертаючи у такий спосіб увагу городян до некомфортних умов, в котрих пізньої осені перебувають учасники АТО.

Сьогодні, 22 листопада, кілька панянок із волонтерської мережі «Вільні люди» гуляли в літніх суконках центральними вулицями Львова, привертаючи у такий спосіб увагу городян до некомфортних умов, в котрих пізньої осені перебувають учасники АТО. «Попри всі обіцянки влади, бійці в зоні АТО досі не мають найнеобнідших теплих речей, – говорить  оординатор заходу Тетяна Денькович. – У нас надворі дуже холодно, а на сході, напевно,  ще холодніше, тому ми й ми вирішили ще раз привернути увагу людей до цієї проблеми, а також – до допомоги». 

«Не можу стояти осторонь, коли в Україні війна, – підтримує подругу Ірина Шкурлей. – У той час, коли ми у Львові живемо спокійно і в теплі,  наші брати, батьки і друзі, попри холод, тримають оборону на сході. І я хочу допомогти їм». 

Нетепла, на короткий рукав, прогулянка містом тривала годину, упродовж якої волонтерки зібрали 2547 грн. 40 коп. та 26 злотих. Обіцяють прийти й завтра і запрошують небайдужих долучитися до акції, яка розпочнеться о 15.00. 

Львів’янки перейняли досвід від волонтерок Тернополя, котрі кілька днів тому вдалися саме до таких дій. А повідомила про це львівський кореспондент київської газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів