У Львові під колесами легковика загинув 35-річний пішохід

10:15 22 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили в прес-службі обласного управління ДАІ й департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Богдана Хмельницького.

У Львові водій легковика збив на смерть пішохода. Обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди правоохоронці наразі встановлюють. 

Подія відбулась 21 вересня близько 00.10 години на вулиці Богдана Хмельницького. Керманич автомобіля «Volkswagen Passat», 25-річний львів’янин, скоїв наїзд на 35-літнього мешканця Бродівського району. 

Від отриманих травм пішохід помер на місці події. Триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.  

Про це повідомили сьогодні, 22 вересня, в прес-службі обласного управління ДАІ. Своєю чергою, в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА розповіли в понеділок:

«20 вересня близько 24.00 у м. Львові (вул. Хмельницького Б., 267, Шевченківський район) водій легкового автомобіля «Volkswagen Passat» скоїв наїзд на пішохода Андрія Б., 1979 року народження, жителя c. Соколівка Бродівського району, який від отриманих травм загинув на місці події. Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу. Причини та обставини події – з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів