У Львові перевіряють благоустрій приватних територій

16:58 7 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: greenmile.lviv.ua

Як повідомляє у понеділок прес-служба міської ради, такі обстеження проводяться з метою виявлення і усунення порушень.

У сьогоднішньому повідомленні прес-служби міської ради з цього приводу йдеться:

«КП «Адміністративно-технічне управління», спільно з районними адміністраціями Львова, перевіряють стан благоустрою територій, які перебувають у приватній власності громадян. Такі обстеження проводяться з метою виявлення і усунення порушень Правил благоустрою у приватному секторі Львова, а, відтак, покращення зовнішнього вигляду міста.

Гармонійне поєднання районів багатоповерхівок із районами малоповерхової забудови, яка перебуває у приватній власності, є позитивною особливістю нашого міста. Саме насичені зеленими насадженнями території «приватного сектору» освіжають та урізноманітнюють обличчя Львова.

Важливо, аби ці території залишалися своєрідною окрасою міста, а не навпаки. Саме тому дотримання порядку на своїй присадибній ділянці є обов’язком власника перед містом та іншими мешканцями.

«Для нас важливо, аби громадяни розуміли, що їх приватна власність є важливою  частиною міста, яка впливає на його зовнішній вигляд, та намагалися долучитися до його покращення, шляхом утримання своїх обійсть в охайному, доглянутому вигляді», – розповідає в. о. директора КП «Адміністративно-технічне управління» Наталя Сеньків. 

Відповідно до ЗУ «Про благоустрій населених пунктів», Правила благоустрою м. Львова є обов’язковими до виконання на всій території міста. Згідно з цими Правилами, за незадовільне утримання прибудинкових територій, незадовільний зовнішній вигляд та технічну несправність огорож, воріт, спалювання різного роду відходів чи їх накопичення у вигляді звалищ передбачається адмінвідповідальність із накладенням штрафних санкцій, у розмірі від 340 грн. до 1360 грн. 

Довідка

Загалом у Львові є більше 12 тис. приватних будинковолодінь. Найбільша їх кількість розташована у Шевченківському районі, найменша – у Галицькому».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів