У Львові перекриють вулицю через концерт

16:00 14 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: 1k.com.ua

У міськраді попередили: «Завтра на вулиці Стрийській буде ускладнений рух транспорту, у зв’язку з проведенням на стадіоні «Арена Львів» концерту «Кузьма 50».

Про це повідомили в п’ятницю, 14 вересня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Мешканців міста просять по можливості оминати цю ділянку дороги, аби не створювати заторів. Для безпеки відвідувачів концерту, для руху транспорту буде закритою вулиця Карла Мікльоша, вона буде пішохідною. Також на місці працюватиме патрульна поліція».

У міськраді також уточнили: «Зі слів організаторів, на завтрашній концерт «Кузьма 50» продано більше 25 тисяч квитків. Відтак, очікується, що перед початком концерту буде ускладнений рух транспорту на вулиці Стрийській біля стадіону. З міркувань безпеки зі 17.00 буде організовано окрему систему заїзду транспорту до стадіону. Зі 17.00 до 24.00 закриють для проїзду транспорту вулицю Карла Мікльоша, яка буде пішохідною».

«Для приватних автомобілів на стадіон буде три заїзди: з вул. Стрийської, з кільцевої дороги та з автовокзалу. Також буде збільшено кількість машин на автобусних міських маршрутах, які курсують в напрямку стадіону. З перевізниками проговорено, аби ці маршрути їздили до першої години ночі. Також усіх просять залишати автомобілі на паркінгу правильно, аби не створювати незручностей для інших відвідувачів концерту», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів