У Львові перекриватимуть рух і змінять маршрути громадського транспорту

11:30 3 грудня 2016 р.

У суботу, 3 грудня, і в неділю, 4 грудня, відбудуться репетиції Маршу захисників України.

У прес-службі ЛМР попередили, що оскільки 6 грудня у Львові відбудеться Марш захисників України, присвячений 25-ій річниці Збройних Сил, у суботу, 3 грудня, і в неділю, 4 грудня, триватиме підготовка і репетиція заходу. Відтак, ділянки доріг на вулиці Князя Романа, площі Міцкевича проспекті Свободи й вулиці Торговоій тимчасово будуть перекритими для руху.

Натомість управління транспорту та зв’язку ЛМР інформує, що у зв’язку з проведенням заходів з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України, буде внесено зміни у рух громадського транспорту, який курсує через проспект Свободи. Зокрема, 3 грудня – з 19:00 до 22:00, 4 грудня – з 9:30 до 13:00, та 6 грудня – з 9:30 до 13:00.

У ці години автобуси курсуватимуть за схемою об’їзду проспекту Свободи на недільні та святкові дні. Рух тролейбусів маршруту №13 буде здійснюватись за маршрутом: вулиця Грінченка – торговий центр «Форум-Львів».

Ддя того, щоб не створювати заторів, водіїв приватного транспорту просять обмежити в’їзд в центр міста у зазначені години. Також водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиці, які зазначені у маршруті, аби не створювати незручностей та перешкод. Водночас, частково буде ускладнений рух на вулиці Дорошенка.

Як інформував «ЩЛ», у Львові відбудеться Марш захисників України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів