У Львові опалювальний сезон стартує 1 жовтня

13:59 27 вересня 2013 р.

Фото до новини

Якщо ж стане тепліше, бо обіцяють ще «бабине літо», то тепло виключать.

Як інформує прес-служба ЛМР, міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв, що для закладів освіти та медицини опалювальний сезон розпочнеться в обласному центрі 30 вересня. Дослівно ж повідомив із цього приводу наступне:

«Зараз температура є не зовсім такою, як би хотілось. Тому з понеділка починаємо подавати тепло у наші заклади освіти та заклади охорони здоров’я. І з 1 жовтня розпочнемо подачу тепла до житлових будинків. Але це буде поступовий процес, за один день ми цього не зробимо. Впродовж 1-3 жовтня усі будинки мають бути з теплом. Якщо ж стане тепліше, бо обіцяють ще «бабине літо», то ми опалення виключимо, щоб люди не платили зайві кошти. Але зараз є потреба включити опалення, адже є маленькі діти, старші люди – їм має бути тепло».

Прес-служба ЛМР повідомляє також, що, за інформацією «Львівтеплоенерго», на сьогодні на основі відповідних звернень опалення уже подають до Обласної клінічної лікарні на вулиці Чернігівській, до оранжерейно-тепличного комплексу Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Черемшини, до Державного комунального будинку дитини №1 на вулиці Комаринця, до санаторної школи-інтернату №1 на вулиці Остроградських, до міської лікарні швидкої допомоги на вулиці Миколайчука, до комунальної дитячої клінічної лікарні на вулиці Пилипа Орлика, до Міського комунального клінічного пологового будинку №1 на вулиці Мечнікова. До кінця дня тепло отримає комунальна 8-ма міська клінічна лікарня на вулиці Навроцького.

Нагадаємо, що віце-прем’єр Олександр Вілкул заявив – у тих регіонах, в яких середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні 8ºС, опалювальний сезон може розпочатися раніше. Повідомлялося також, до опалювального сезону готують не всі будинки у Львові й Винниках. А 23 вересня директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж інформував: «На сьогодні до 70% шкіл, лікарень та садків Львова можна подавати тепло».

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів