У Львові обмежать увечері руху транспорту на шляху Маршу єднання, але громадський курсуватиме до 2-ї

09:49 22 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Про це попереджає у вівторок прес-служба міської ради.

Як повідомила сьогодні, 22 липня, «Щоденному Львову», прес-служба ЛМР, сьогодні в місті буде часткове обмеження руху транспорту, у зв’язку з Маршем єднання. У повідомленні також конкретизується:

«Сьогодні на «Арені Львів» о 21:00 відбудеться матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар». Також на площі Ринок о 18.00 год планують зібрати фанів обох клубів, що приїжджають до Львова та вболівальників львівського ФК «Карпати».

Футбольні вболівальники вирушать пішою ходою до стадіону «Арена Львів». По маршруту пішої ходи буде ускладнений рух транспорту та часткове перекриття руху. Відтак, водіїв приватного транспорту просять оминати вказані вулиці. 

Марш єднання пройде за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

Рух на вулицях за цим маршрутом буде ускладнений. Тому водіїв приватного транспорту просять не їхати за маршрутом пішої ходи.

Також з 19.00 год водіїв просять оминати вул Стрийську.  Усіх просимо максимально користуватись громадським транспортом, аби обмежити кількість приватних авто на дорогах і уникнути великих заторів». 

Окрім того, прес-служба міської ради, повідомляє у вівторок, що сьогодні, у зв’язку з проведенням матчу між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар» за Інтер Суперкубок України, громадський транспорт курсуватиме до 2 год ночі, й конкретизує:

«За продовженим графіком працюватимуть тролейбуси та автобуси у напрямку до «Арени Львів». Також з пл. Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка їздитимуть спеціальні додаткові автобуси, аби всі охочі могли вчасно заїхати на матч та повернутись додому після футбольної гри. 

Відтак, до 2 год ночі працюватимуть маршрутні таксі №3А, 10, 25, 40 та тролейбуси №20, 25. 

«Окрім цього, орієнтовно з 18.15 год і до початку матчу з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу на вул Стрийській курсуватимуть додаткові автобуси. Після закінчення матчу цими автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 грн», – розповів Віктор Щир, начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР. 

На маршруті пл. Петрушевича – Автовокзал працюватиме 6 автобусів, на маршруті кінотеатр ім. Довженка – Автовокзал їздитиме 10 машин.  Також буде збільшено кількість машин на автобусних та тролейбусних маршрутах, що курсують в напрямку до Автовокзалу та «Ашану». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів