У Львові облаштовують закритий контейнерний майданчик

17:35 18 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Облаштування закритого контейнерного майданчика на вулиці Ранковій, 49 у Залізничному районі Львова – на фінальній стадії.

Про це повідомили в середу, 18 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Вже встановлено підземну платформу, яка автоматично піднімається за допомогою гідравліки, та вмонтовано компактні урни на поверхні. Самі ж контейнери розташовуватимуться повністю під землею».

У «Львівспецкомунтрансі» уточнили: «Підприємство встановить чотири контейнери однакового об’єму. Всі будуть призначені для змішаних відходів. Поряд також стоятимуть нові контейнери закритого типу, так званих «дзвіночків», для збору пластику та скла».

«Нова технологія дозволяє локалізувати неприємні запахи, робить прибудинкову територію естетично привабливішою за рахунок того, що контейнери заховані повністю під землею, сприяє покращенню санітарного стану загалом, вміщує набагато більше відходів, забезпечує ретельне сортування та захищає сміття від опадів та вітру», – поінформували також у «Львівспецкомунтрансі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів