У Львові облаштовують ще одну «розумну зупинку»

10:00 18 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У міськраді запевнили: «На вулиці Науковій, 53 тривають ремонті роботи з облаштування зупинки громадського транспорту. Нову зупинку називають «розумною» за наповнення різними опціями з корисною інформацією для мешканців».

Депутат Львівської міськради Андрій Шевців повідомив сьогодні, 18 серпня: «За кошти Франківської адміністрації виконуються роботи з облаштування зупинки громадського транспорту на вулиці Науковій, 53. Зараз виконуються ремонтні роботи з облаштування платформи. У другій половині вересня буде змонтована повністю зупинка. Зупинка буде типовою до Положення міста Львова, і, водночас, дещо нестандартною».

«Зупинка буде подовженою і на ній буде закріплено елементи для відеонагляду, датчики, які будуть показувати температуру. Також плануємо там змонтувати табло, на якому відображатиметься графік прибуття транспорту: тролейбуси, автобуси, тобто транспорт, який обладнаний GPS-навігаторами», – поінформував також депутат.

«І найголовніше для мешканців, нарешті тролейбус №2 заверне сюди, в цю дублер-кишеню. Адже мешканцям цього мікрорайону доводиться іти на зупинку тролейбуса або на початок вул. Наукової або до магазину «1001 дрібниця», – запевнив також Андрій Шевців.

Про це поінформували сьогодні, 18 серпня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів