У Львові обіцяють завершити до вівторка ремонт вулиці Академіка Люльки

12:47 28 січня 2015 р.

вулиця Академіка Люльки

вулиця Академіка Люльки
Фото: kartagoroda.com.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, працівники ЛКП «ШРП Галицького району» ще виконують на вулиці Академіка Люльки роботи з влаштування мозаїки на проїзній частині та влаштовують нові тротуари.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 28 січня, «Щоденному Львову», що завершити ремонт львівської вулиці Академіка Люльки планують до вівторка. Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків запевнив із цього приводу: «Плануємо, що до наступного вівторка роботи будуть закінчені». У прес-службі міської ради також інформують:

«На сьогодні працівники ЛКП «ШРП Галицького району» виконують роботи з влаштування мозаїки на проїзній частині та влаштовують нові тротуари. Площа хідників та проїзної частини складає близько 1 тис.м.кв. Вартість робіт – 500 тис. грн.

Нагадаємо, роботи з капітального ремонту вулиці Академіка Люльки розпочались ще минулого року. Тоді ж ЛМКП «Львівводоканал» замінило тут водопровідні та каналізаційні мережі.

«Після затвердження міського бюджету розвитку стане відомо, які вулиці будемо ремонтувати в цьому році», – додав Микола Захарків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів