У Львові о 13.00 – зібрання матерів військовослужбовців усіх регіонів України

10:45 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pslava.info

Як повідомляє прес-служба обласного військкомату, відбудеться воно в приміщенні Будинку офіцерів.

Прес-служба обласного військкомату інформувала в середу в повідомленні «У Львові відбудеться зібрання матерів військовослужбовців»:

«30 липня о 13 годині в приміщенні Будинку офіцерів у Львові відбудеться зібрання матерів військовослужбовців з усіх регіонів України. Про це йшлося сьогодні, 29 липня, на нараді у Львівській обласній раді з представниками Міністерства оборони України, Львівського обласного військкомату, Академії сухопутних військ та фонду «Солдатські матері – за нову армію».

Завтра на конференції будуть присутні члени Обласного фонду «Солдатські матері – за нову армію», ГО «Майбутнє Батьківщини», ГО Всеукраїнського фонду «Надія армії». Жінки, чиї чоловіки, сини чи брати беруть участь у бойових діях на захист територіальної цілісності України, підніматимуть питання юридичного та соціального захисту військовослужбовців, матеріально-технічного забезпечення військ, третьої хвилі мобілізації. Спілкуватись з матерями будуть представники Міністерства оборони України, Львівської облдержадміністрації, депутати Львівської обласної ради та Львівського обласного військового комісаріату.

Організатори конференції надіяться виробити такий план дій, що змусить владу вжити необхідних заходів задля забезпечення всебічного захисту військовослужбовців, які беруть участь у бойових діях, та соціального захисту їх родин».

Прес-служба Львівського обласного військкомату повідомила про це вчора, 29 липня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів