У Львові не розминулися п’ять автомобілів

18:00 15 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У четвер, 15 листопада, близько 14.00, на вулиці Липинського у Львові трапилася подвійна дорожньо-транспортна пригода за участю п’ятьох автомобілів.

«Подія трапилась на пішохідному переході. До моменту приїзду патрульної поліції в автопригоді зіткнулось три легковики та одна вантажівка. Внаслідок ДТП, ніхто не постраждав, ушкодження отримали лише автомобілі – учасники події. За попередньою інформацією, причиною ДТП стало недотримання правил дорожнього руху, дистанції, та швидкісного режиму», – повідомили на порталі оперативних новин «Varta1».

«Автомобіль «Мерседес», жовтий бус, проїзджаючи повз, дивним чином, замість того, щоб об’їхати ДТП, став одним із її учасників. За попередніми ознаками, водій, який доповнив автопригоду, перебував у стані алкогольного сп’яніння», – розповіли також на порталі «Varta1».

«Працівники поліції запропонували п'ятому учаснику автопригоди пройти тест на стан алкогольного сп’яніння на пристрої «Драгер». Після довгих вагань і «клоунади» водій все ж таки погодився пройти тест. За результатами «Драгера» – 1,84 проміле алкоголю у водія жовтого буса. Його дії викликали обурення у інших учасників автопригоди», – поінформували також на порталі «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів