У Львові не отримує водопостачання частина Сихівського району

10:10 11 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: city-adm.lviv.ua

Ремонтні бригади «Львівводоканалу» продовжують ліквідовувати порив на водогоні діаметром 350 міліметрів на вулиці Демянській.

Про це повідомили в середу, 11 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Як поінформували у «Львівводоканалі», о 06.20 було запущено в роботу насосну станцію «Сокільники» і розпочато відновлення подачі води. Станом на зараз без водопостачання залишається лише частина Сихівського району».

Речник «Львіводоканал» зазначила: «Сьогодні о 04.00 виникла аварія на водогоні діаметром 350 міліметрів на вулиці Демянській. Через порив було призупинено подачу води мешканцям Сихівського і Франківського районів. Станом на зараз подачу води у Франківський район відновлено. Орієнтовно до 16.00 буде відновлено водопостачання Сихову, вулицям Максимовича, Броньовій, Гашека, Скорини, будинкам №№47-103 на вулиці Стрийській, вулицям Демнянській, Боднарській, Хуторівці, проспекту Червоної Калини, вулицям Кавалерідзе, Сихівській, Чукаріна, Морозній, Зубрівській, Довженка, Хоткевича, Стуса, Драгоманова та прилеглим до них. Наші ремонтні бригади працюють на об’єкті і намагатимуться максимально швидко ліквідувати порив і відновити подачу води».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів