У Львові все ще не готові до опалювального сезону 29 житлових будинків

17:30 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: golosukraine.com

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, станом на 30 вересня технічно не готові до опалювального сезону 29 житлових будинків мікрорайону Стрийська-Гашека-Максимовича.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що станом на 30 вересня технічно не готові до опалювального сезону 29 житлових будинків мікрорайону Стрийська-Гашека-Максимовича. В повідомленні також зазначено:

«Як розповіли в ЛМКП «Львівтеплоенерго», минулого року була аналогічна ситуація. Опалювальний сезон у Львові розпочався 1 жовтня. В перший же день подачу опалення було здійснено до усіх будинків, які були технічно готовими. Однак, будинки мікрорайону Стрийська-Гашека-Максимовича довго не отримували опалення через технічну не готовність.

Цього року ситуація повторюється.  За словами тепловиків, якщо керівництво БУ КЕВ не забезпечить технічної готовності цих будинків, то не буде можливості подати до них теплоносій.  Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до керівництва БУ якнайшвидше забезпечити технічну готовність будинків для подачі теплоносія». 

У прес-службі міської ради повідомили, що готові до опалювального сезону 1493 житлові будинки. У повідомленні також зазначено:

«У рамках підготовки до опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводить заповнення водою теплових мереж, які знаходяться на балансі підприємства та внутрібудинкових систем опалення.  За словами тепловиків з 1625 будинків вже заповнені 1493.

Акти готовності будинку до зими підписані у 1530 будинках. Не підписані акти готовності у 95 будинків. 

Заклади освіти: із 166 закладів освіти заповнено 156. Заклади медицини: із 51 закладів медицини заповнено 48.

«Для того, щоб вчасно і оперативно подати опалення до будинків, внутрібудинкові системи мають бути готові до зими і заповнені водою. Тому, враховуючи позитивну минулорічну практику, було прийнято рішення з вересня розпочати поетапне заповнення теплових мереж і внутрібудинкових систем опалення. Це дозволяє розвантажити процес заповнення, та, зважаючи на те, що маємо ще трохи часу до офіційного початку опалювального сезону, вразі виявлення якихось пошкодження у внутрібудинкових системах, їх можна буде ліквідувати», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів