У Львові навчалися заступники командирів частин НГУ з громадської безпеки

14:00 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

На базі військових частин Львівського гарнізону Національної гвардії відбулися дводенні навчально-методичні збори зі заступниками командирів військових частин з громадської безпеки, командирами лінійних батальйонів і командирами окремих рот Західного ОТО.

Про це повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі Національної гвардії України, де також розповіли подробиці:

«До зборів були залучені представники Головного управління Національної поліції у Львівській області, патрульної поліції у місті Львові, військової прокуратури та служби безпеки України у Львівській області. Начальник Західного територіального управління полковник Володимир Гордійчук наголосив: «Вимоги сьогодення щодо забезпечення громадського порядку диктують правоохоронним структурам свої умови, і ми повинні реагувати на ці зміни. На заняттях ви зможете практично побачити тактику дій підрозділів Нацгвардії з урахуванням європейського досвіду, організацію взаємодії патрульної поліції з Національною гвардією, а також виконання служби щодо забезпечення безпеки змішаної бригади інкасації». 

Учасники зборів відвідали стадіон «Арена-Львів», де ознайомилися з організацію системи безпеки під час проведення футбольних матчів. Також на стадіоні учасникам зборів практично показали порядок управління та дії особового складу з технологічно оснащеного центру безпеки стадіону «Арена-Львів» під час охорони громадського порядку.

На практичних заняттях у Львівському полку Національної гвардії України офіцери побачили використання основного бойового порядку – «біном», який застосовується в європейських державах. Особовий склад підрозділу особливого призначення Національної поліції розповів про озброєння, яке використовується спецпризначенцями, зокрема в зоні проведення АТО.

Представники патрульної поліції міста Львова ознайомили учасників зборів з технічними засобами, які використовуються поліцейськими під час патрулювання вулиць. Зокрема на формі поліцейського повинна бути бодікамера для фіксації дій патрульних або порушників, планшет з базою даних «Рубіж» та планшет для швидкої передачі інформації «Цунамі». Також на плацу військової частини було продемонстровано дії змішаної бригади інкасації під час виникнення нештатних ситуацій.

Другий день зборів розпочався на території навчального полігону «Раковець». Під керівництвом офіцерів бойової та спеціальної підготовки особовому складу продемонстрували практичні дії підрозділу в складі пошукової групи в ході проведення спеціальної операції по розшуку та затриманню, знешкодженню озброєних злочинців, а також продемонстровано тактику дій вогневої групи в ході виконання службово-бойових завдань. По закінченню зборів заступники з громадської безпеки підвели підсумки службово-бойової діяльності підрозділів по охороні громадського порядку за перше півріччя та отримали завдання на друге півріччя 2016 року». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів