У Львові не натрапили на вибухівку в ТЦ «Магнус» і готелі «Дністер»

19:22 18 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Про це повідомили в понеділок у прес-службі міськради.

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні, 18 серпня, о 14.57 год. невідома особа на телефон служби охорони Торгового центру «Магнус» (вул. Шпитальна, 1) повідомила про замінування будівлі торгового центру. А о 15.35 год. на тел. 102 невідома особа повідомила про замінування готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось.

Місце події у ТЦ «Магнус» було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгового центру виведено на безпечну відстань близько 150 осіб відвідувачів та 80 осіб персоналу ТЦ «Магнус». Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявлено.

Місце події у готелі «Дністер» було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із готельного комплексу виведено на безпечну відстань 250 осіб проживаючих та обслуговуючого персоналу.  Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження приміщень готельного комплексу та прилеглої території. Вибухового пристрою не виявлено.

Як інформував «ЩЛ», у Львові шукали вибухівку в торговому центрі, готелі й міському комунальному підприємстві.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів