У Львові на 26% зросли послуги на воду та каналізацію

11:33 28 березня 2017 р.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 22 березня провела тематичне відкрите засідання (http://www.nerc.gov.ua/?news=5857) за участю представників органів місцевого самоврядування.

Про це інформує прес-служба ЛМР.
  
На засіданні комісія схвалила проекти тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для 24 ліцензіатів НКРЕКП, в тому числі для ЛМКП «Львівводоканал».

«Перегляд тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для водоканалів України зумовлені, передусім, зміною обсягів реалізації, зростанням витрат на оплату електроенергії, витрат на оплату праці, зростанням цін на матеріали, збільшенням ставок податків та зборів.

Відповідно до запропонованого проекту мешканці і абоненти міста Львова будуть сплачувати на 26% більше за послуги, які надає наше підприємство. Вартість послуг для мешканців багатоквартирних будинків буде становити 13 гривень і 37 копійок – це разом за водопостачання і водовідведення з врахуванням ПДВ. А для абонентів приватного сектору тариф становитиме 11 гривень, 77 копійки», - зазначають у планово-економічному відділі ЛМКП «Львівводоканал».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів