У Львові ліквідують сім підвальних котелень

17:28 26 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про ліквідацію семи підвальних котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 вересня, «Щоденному Львову», що виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про ліквідацію семи підвальних котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго». В повідомленні також зазначено:

«Відтак, котельні ліквідують у підвальних приміщеннях будинків на вулицях Базарній (№28), Богуна (№15), Дудаєва (№19), Левинського (№14), Пекарській (№2, №11, Саксаганського (№ 6). За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, котельні є збитковими, все їх обладнання відпрацювало декілька термінів експлуатації, мають низький коефіцієнт корисної дії, що призводить до наднормового споживання газу, великих затрат та здійснення ремонтних робіт.

За інформацією відділу капітального ремонту управління житлового господарства ЛМР, практична усі мешканці зазначених будинків мають дозволи на влаштування в своїх квартирах індивідуального опалення. Проектна документація на облаштування індивідуального опалення в квартирах даних будинків виготовлялася за кошти міського бюджету».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів