У Львові ліквідували витоки води на двох вулицях

10:24 7 лютого 2016 р.

Витік води на вулиці Сихівській

Витік води на вулиці Сихівській
Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА запевнили в неділю: «Водопостачання абонентів відновлено в повному обсязі».

«6 лютого о 10:00 було виявлено витік з водопроводу в районі вулиць Пасічної й Пирогівки в Сихівському районі Львова. Працівниками ПАТ «Львівводоканал» тимчасово було припинено централізоване водопостачання частині абонентів вулиці Пасічна. О 20:00 аварійною бригадою ПАТ «Львівводоканал» у складі чотирьох осіб та трьох одиниць техніки пошкодження ліквідовано (заварено шов на трубі, який розійшовся), водопостачання абонентів відновленов повному обсязі», – повідомили сьогодні, 7 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«6 лютого о 10:25 було виявлено виток води з водопроводу на вулиці Зелена (в районі «Парк Снопківський»). Працівниками ПАТ «Львівводоканал» тимчасово, впродовж 1,55 години, було припинено централізоване водопостачання частині абонентів (близько 7,5 тисячі жителів) на вулицях Керченській, Зелена, Дунайській, Дністерській, Білоцерківській, Липова Алея, Меблярській. О 12:20 аварійною бригадою ПАТ «Львівводоканал» у складі п’ятьох осіб та трьох одиниць техніки пошкодження ліквідовано (заварено місце прориву труби), водопостачання абонентіввідновлено в повному обсязі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів