У Львові ліквідували пожежу в житловому будинку

09:30 24 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

23 травня о 22:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному двоповерховому житловому будинку на вулиці Самбріській у Львові.

Про це поінформували в п’ятницю, 24 травня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхали рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, з вікна будинку на першому поверсі вибивались язики полум'я».

«Не гаючи часу, вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації загорання. Через сильне задимлення що виникло внаслідок пожежі, рятувальникам довелося працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«23 травня о 23:08 пожежу локалізували, а о 23:14 – повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 квадратних метрів та пошкоджено вікно на площі. До ліквідації пожежі залучили вісьмох чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС та опублікували фото з місця події..

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів