У Львові ліквідували пожежу в спорткомплексі

09:00 10 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

До ліквідації пожежі на вулиці Клепарівській залучили 127 рятувальників.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області розповіли в неділю: «10 червня о 02:26 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в триповерховій адміністративній будівлі стрілецького комплексу навчально-спортивної бази літніх видів спорту міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39а у Львові, в якій знаходився стрілецький тир. Площа будівлі – 4 400 квадратних метрів».

«До місця події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику №3. По прибуттю на місце події було встановлено, що горить покрівля по всій площі приміщення. Рятувальники винесли з приміщення тиру патрони та стрілецьку зброю. Вогнеборці також не допустили поширення вогню на приміщення гуртожитку, розташованого поруч. З метою гарантування безпеки, із гуртожитку евакуювали 120 мешканців», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Керівником гасіння пожежі був начальник ГУ ДСНС України у Львівській області. До ліквідації пожежі залучили 127 рятувальників, в тому числі 33 курсантів ЛДУ БЖД, та 21 одиницю спецтехніки. Рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання у складі восьми ланок газодимозахисної служби. Подано 16 стволів. Пожежу ліквідовано о 07:51», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС та опублікували відео й фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів