У Львові ліквідували пожежу в багатоповерхівці (+відео)

15:00 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

Сьогодні, 6 травня, о 03:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку №5 на вулиці Ставропігійській.

На момент виникнення займання у квартирі перебувала матір власниці помешкання із двома внуками. Жінка відчула запах диму й негайно покинула житло разом із дітьми. Вже на вулиці вона дочекалася приїзду рятувальників.

Вогнеборці зайшли у квартиру в апаратах захисту органів дихання та ліквідували горіння. Також надзвичайники вивели чоловіка із квартири поверхом вище, через загрозу отруєння продуктами горіння.

Пожежу речей домашнього вжитку на площі п’яти квадратних метрів локалізували о 04:05 та повністю ліквідували о 04:11 в складі двох ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 10 рятувальників та дві одиниці спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 6 травня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували відео й фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів