У Львові ліквідували пожежу на вулиці Зеленій (відео)

17:00 25 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До ліквідації загоряння в складському приміщені залучили 30 вогнеборців та чотири одиниці спецтехніки.

«25 серпня о 11:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу складських приміщень на вулиці Зеленій, 238 у Львові. На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи», – повідомили сьогодні, 25 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фото й відео з місця події й розповіли подробиці:

«Пожежа виникла в складському приміщені на другому поверсі триповерхової будівлі приватного підприємства Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

Через відсутність поблизу місця виникнення пожежі джерел водопостачання для пожежогасіння, рятувальникам довелось організувати підвіз води. Вогнеборці попередили подальше поширення вогню й врятували складську будівлю від згорання.

Пожежу локалізовано о 12:06 та повністю ліквідовано о 12:13 у складі трьх ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено побутові відходи на площі 30 квадратних метрів, пошкоджено стіни та стелю на площі 70 квадратних метрів, вісім металопластикових вікон і двоє дверей.

До ліквідації пожежі залучили 30 вогнеборців та чотири одиниці спецтехніки. Причина виникнення пожежі встановлюється. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів