У Львові ліквідували пожежу на вулиці Шота Руставелі (+відео)

20:00 25 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

За даними обласного управління ДСНС, до ліквідації займання залучили 38 рятувальників і вісім одиниць спецтехніки, а в міськраді повідомили про 59 рятувальників та 16 одиниць техніки

«Пожежу на вулиці Шота Руставелі, 32, ліквідували, постраждалих немає, проте знищено дахове покриття», – повідомили сьогодні, 25 липня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці: «Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР інформує, що сьогодні, 25 липня, о 12:55 на горищі житлового будинку №32 на вулиці Шота Руставелі виникла пожежа. Постраждалих немає, проте вогнем знищено дахове покриття, площею 300 квадратних метрів Пожежу ліквідували о 13.43. До гасіння пожежі залучали 59 осіб та 16 одиниць техніки. Причину пожежі – встановлюють».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли:

«25 липня о 12:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на горищі п’ятиповерхового житлового будинку № 32 вулиці Шота Руставелі у Львові. Займання виникло на горищі будинку.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів вогонь охопив значну частину покрівлі й перекинувся на одну з квартир. Інтенсивне горіння спричинило велику задимленість у будинку. Аби гарантувати безпеку мешканців рятувальники евакуювали із будинку вісім людей.

Складність гасіння пожежі полягала у високій інтенсивності поширення полум’я підпокрівельними пустотами та дерев’яними конструкціями будівлі. Через щільну забудову існувала загроза перекидання пожежі на сусідні житлові будинку.

Завдяки фаховим діям рятувальників вдалося припинити подальше поширення полум’я й врятувати від згорання два сусідні житлові будинки. Пожежу локалізували о 13:19 та повністю ліквідували о 13:43.

Унаслідок горіння знищено 300 квадратних метрів покрівлі будинку та одну кімнату однієї з мансардних квартир. До ліквідації пожежі залучили  38 рятувальників та вісім одиниць спецтехніки.

Причину виникнення займання встановлюють правоохоронці. Постраждалих внаслідок пожежі немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів