У Львові ліквідували пожежу на вулиці Петлюри (відео)

10:54 16 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Попередня ймовірна причина виникнення займання – коротке замикання електромережі.

15 грудня о 20:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Петлюри, 2 у Львові повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«Пожежа виникла в підвалі дев’ятиповерхового житлового будинку. Помітили горіння місцеві мешканці, які й викликали рятувальників. За лічені хвилини на місце події прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ.

Складність гасіння пожежі полягала у щільній задимленості приміщення та сильному захаращенню. Це створювало високе пожежне навантаження та сприяло швидкому поширенню вогню. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.

Надзвичайники розпочали ліквідацію пожежі за допомогою первинних засобів пожежогасіння. Таке рішення прийняли через те, що на момент прибуття вогнеборців будинок був не знеструмлений.

Серед побутових речей у підвалі будинку рятувальники виявили  залишки карбіду. За допомогою пінної атаки вогнеборцям вдалося повністю ліквідувати пожежу.

Місцеві мешканці повідомили, що у підвалі може перебувати людина. В результаті розвідки пожежі, вогнеборці знайшли тіло жінки 1984 року народження. Загибла отримала смертельне отруєння токсичними продуктами горіння.

Пожежу ліквідували о 22:15 в складі п’яти ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено сміття та речі побутового вжитку на площі восьми квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 31 рятувальника та сім одиниць спецтехніки.

Попередня ймовірна причина виникнення займання – коротке замикання електромережі. Обставини події встановлюють фахівці правоохоронних органів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів