У Львові ліквідували чотири пожежі

10:40 20 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні ДСНС розповіли в суботу про вчорашні загоряння.

19 червня о 17:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на балконі квартири на останньому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Архипенка у Львові, де вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 0,5 кв. м. Пожежу ліквідовано о 18:14

Також 19 червня о 18:46 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Івана Франка у Львові, де вогнем знищено сміття на площі 15 кв.м. Із верхніх поверхів виведено 25 осіб. Пожежу ліквідовано о 19:17 в складі двох ланок газодимозахисної служби. Постраждалих немає. 

Цього ж дня о 23:52 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу на відкритій території на вулиці Кульпарківській у Львові, де вогнем знищено сміття на площі 10 кв. м., натомість врятовано гараж. Пожежу ліквідовано о 00:12. 

Окрім цього, 20 червня о 04:58 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Стрийській у Львові. Рятувальники прибули на місце події за лічені хвилини, побачивши сильне задимлення включились в апарати захисту органів дихання. З верхніх поверхів будинку вивели на свіже повітря 30 мешканців будинку, після чого пожежа була успішно ліквідована о 05:27. Під час пожежі ніхто не постраждав. Причини встановлюються.

Про це повідомили сьогодні, 20 червня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів