У Львові ліквідовували пожежі на вулицях Білоцерківській і Чмоли

10:34 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Упродовж доби рятувальники запобігли згоранню чотирьох автомобілів.

«29 листопада о 11:42 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в автомобілі «Вольцваген Кадді» на відкритій території на вулиці Чмоли (№2) у Львові. Вже за чотири хвилини на місце події прибули вогнеборці ДПРЧ-30 Львова», – повідомили сьогодні, 30 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«Рятувальники о 11:55 ліквідували горіння та запобігли повному згоранню автомобіля. Вогнем знищено моторний відсік автомобіля та пошкоджено лакофарбове покриття.

30 листопада о 04:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в трьох легкових автомобілях – «Мазда 3», «ЗАЗ Сенс» та «ВАЗ-2107» – на відкритій території на вулиці Білоцерківській (№2а) Львові. За лічені хвилини вогнеборці ДПРЧ-29 Львова прибули на місце пожежі.

Завдяки оперативним діям фахівців ДСНС автівки вдалося врятувати від повного знищення вогнем. Пожежу ліквідували о 04:17. Внаслідок пожежі в автомобілі «Мазда 3» вогнем знищено: моторний відсік, передній бампер, лобове скло, капот, панель салону та передні колеса, в автомобілі «ЗАЗ Сенс»: багажний відсік, лобове скло та задній бампер, а в автомобілі  «ВАЗ-2107» – заднє скло та колесо автомобіля.

Внаслідок пожеж ніхто не постраждав. Причини виникнення займань встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів