У Львові клеять на автомобілі порушників правил наліпки «Я паркуюсь як окупант»

15:45 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: autonews.autoua.net

Ініціатор цієї акції – журналіст і громадський діяч Олег Радик, раніше відомий як координатор акції «Економічний бойкот регіоналів».

Львівський журналіст і громадський діяч Олег Радик, раніше відомий як координатор акції «Економічний бойкот регіоналів», взявся за місцевих порушників правил паркування. Група «Паркувальний сектор», яку очолює Олег, клеїть на машини порушників наклейку з російським триколором і написом «Я паркуюсь як окупант». 

Використовуючи методи одіозного російського відеопроекту «Стопхам», львівський активіст Олег Радик надрукував 5000 етикеток з написом «Я паркуюсь як окупант». «Більше десяти осіб з «банди «Паркувальний сектор», – повідомляє Олег на своїй сторінці в соціальній мережі «Facebook», здійснили вилазку на підземну стоянку супермаркету «Ашан».

Усім автомобілістам, які порушували правила паркування, клеїли наліпки «Я паркуюсь як окупант» в кольорах прапора Росії. На сьогоднішній день активісти використовували близько 300 наклейок, але відзначають що надрукували 5000 «антиоккупанток» і продовжать свою місію.

Ініціатор акції визнають, що проблем з порушниками правил паркування майже не виникало. Далі цитуємо: «Лише один брутальний спробував качати права. Агресивно питав, чи є у нас дозвіл на обклеювання. Був посланий в міліцію і більше ми його не бачили». Активіст також повідомляє, що наклейки хорошої якості і зняти їх буде складно. Про це повідомляє «Autoua.net».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів