У Львові й Мостиському районі загинули внаслідок ДТП водій легковика й пішохід

11:56 21 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили у вівторок в прес-службі обласного управління ДАІ, вчора, 20 жовтня, «ВАЗ 2109» легковик в’їхав на вулиці Коновальця, 25 у припарковане авто «Renault Megane», а водій автобуса «БАЗ» скоїв наїзд на 19-річного жителя села Твіржа.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 21 жовтня, що вчора близько 15.30 години у Львові на вулиці Коновальця, 25 легковик «ВАЗ 2109» в’їхав у припарковане авто «Renault Megane».  Керманич «дев’ятки», 58-річний мешканець Пустомитівського району, помер на місці пригоди.  Причини та обставини цієї події правоохоронці наразі встановлюють. 

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили також у вівторок, що у Мостиському районі в результаті автопригоди загинув 19-річний пішохід. Трагічна подія трапилась учора, 20 жовтня, близько 20.15 години, у селі Твіржа на автодорозі «Львів-Шегині». 

За попередніми даними, водій автобуса «БАЗ», 40-річний місцевий мешканець, прямуючи зі Львова у напрямку міста Мостиська, скоїв наїзд на 19-річного жителя села Твіржа. Від удару юнака викинуло на зустрічну смугу руху, якою їхав автомобіль «BMW».

Як наслідок, керманич цього авто, 30-річний мешканець міста Мостиська, також вчинив наїзд на пішохода.  Від отриманих травм юнак помер у лікарні. 

Триває розслідування. Правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. 

Державтоінспекція закликає всіх учасників дорожнього руху сумлінно дотримуватися вимог ПДР та бути надзвичайно уважними й обережними, особливо, у темну пору доби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів