У Львові готові до опалювального сезону 97,8% житлових будинків

10:25 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Основна частина незаповнених водою житлових будинків – будинки БУ КЕВ на вулицях Стрийській Гашека й Максимовича.

«Об’єкти теплопостачання ЛМКП «Львівтеплоенерго» готові до опалювального сезону: житлові будинки готові на 97,8%, бюджетні установи на 96%», – повідомили сьогодні, 7 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також уточнили:

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», котельні, ЦТП, ІТП, теплові мережі, які знаходяться на балансі підприємства, на 100% готові до опалювального сезону. 

Підготовлено: 100 котелень – 100%; 133 ЦТП – 100%; 72 ІТП – 100%; 431 км теплових мереж – 100% повідомили сьогодні, 7 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Виконано: заміну восьми кілометрів внутрішньо-квартальних трубопроводів, з них 5,6  кілометра – на попередньо ізольовані труби, в роботі знаходиться один кілометр; відремонтовано/поновлено теплову ізоляцію на чотирьох кілометрах трубопроводів; виконано фарбування стін, стінових панелей, обладнання та устаткування на п’ятьох об’єктах; виконано ремонт перекриття площею 2700 квадратних метрів; капітально відремонтовано шість котлів; промито хімічним способом дев’ять котлів; капітально відремонтовано 27 електродвигунів; промито хімічним способом 100 секцій; замінено п’ять теплообмінників в ІТП на вулиці Стрийській; замінено 29 насосних агрегатів. За рахунок коштів ЄБРР виконана реконструкцій магістральної теплової мережі ТЕЦ-1 на вулиці Наукова.

На завершенні – реконструкція теплової мережі на вулиці Луганській.  Також сьогодні працівники підприємства проводять роботи зі заміни теплової мережі на вулиці Максимовича, яку отримали на баланс від БУ КЕВ. 

Щодо заповнення водою житлових будинків та бюджетних установ, то станом на 7 жовтня заповнено 97,8% житлових будинків та 96% бюджетних установ. Основна частина незаповнених житлових будинків – будинки БУ КЕВ на вулицях Стрийській Гашека й Максимовича».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів