У Львові горів дах на будівлі Російського культурного центру – за даними міліції, це не був підпал

11:25 4 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lviv.mns.gov.ua

Як повідомив начальник обласного управління МВС Дмитро Загарія, за попередньою інформацією, причиною пожежі могло бути замикання старої електропроводки.

«Радіо Свобода» повідомляє сьогодні, 4 травня, що у Львові горів дах на будівлі Російського культурного центру – повідомлення про це надійшло до міліції о 5:00. На місце одразу ж прибули рятувальники і загасили полум’я. 

За попередньою інформацією, причиною пожежі могло бути замикання старої електропроводки, заявив у коментарі «Радіо Свобода» начальник ГУ МВС у Львівській області Дмитро Загарія. Він наголосив: «Це не був підпал. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група».

Будинок, у якому з 1996 року розташований Російський культурний центр, перебуває в комунальній власності Львівської облради. У приміщенні за всі роки існування центру не проводився ремонт, будівля перебуває в занедбаному стані.

Натомість «Преса України» інформує в неділю:

«Близько шостої години ранку 4 травня у Львові сталася пожежа в Російському культурному центрі імені Олександра Пушкіна. Займання виникло в районі даху. Полум’я охопило площу у 85 квадратних метрів.

На місце події прибули вісім пожежних машин. Завдяки рятувальникам, вдалося вберегти від пошкоджень перший поверх будівлі. На щастя у вогні ніхто не постраждав, кажуть у центрі та підраховують матеріальні збитки.

Нині на місці пожежі працюють слідчі прокуратури, міліції та експерти, які встановлюють причини займання. «За попередніми даними, пожежа виникла з технічних причин – немає слідів підпалу. Проте остаточні висновки можна буде зробити пізніше – тільки після проведення низки експертиз», – повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів