У Львові гасили пожежу на вулиці Головацького

11:50 17 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, власник помешкання на вулиці Головацького намагався самотужки ліквідувати займання, внаслідок чого отруївся продуктами горіння.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій інформують сьогодні, 17 січня, в повідомленні «Львів: чоловік ледь не вчадів через пожежу у власній квартирі»:

«16 січня о 18:22 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі двоповерхового житлового будинку на вулиці Головацького, 34 у Львові. Сусіди відчули не приємний запах диму із житла та одразу викликали рятувальників.

Власник помешкання, 1939 року народження, намагався самотужки ліквідувати займання, внаслідок чого отруївся продуктами горіння. Усвідомивши загрозливість ситуації, чоловік покинув квартиру.

Вогнеборці за лічені хвилини приступили до ліквідації займання та викликали медиків для надання допомоги потерпілому. Процес ліквідації пожежі ускладнювався сильним задимленням, оскільки квартира була сильно захаращена різноманітними побутовими речами.

О 19:12 вогнеборці у складі ланки газодимозахисної служби ліквідували займання. Вогнем знищено речі домашнього та побутового вжитку на площі 12 кв. м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м.

Потерпілого госпіталізовано у Обласну клінічну лікарню із попереднім діагнозом «отруєння продуктами горіння». Причина займання встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів