У Львові експонують військову техніку, яка виконувала бойові завдання в зоні АТО

10:15 14 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У неділю, 14 жовтня, до 17:00 на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку експонуватимуть кількдесят одиниць військової техніки.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «У межах виставки до 17:00 кожен охочий зможе побачити зразки озброєння та військової техніки, серед яких бойові машини, міномети, кулемети тощо. Оглянути можна буде також пожежні автомобілі та техніку Прикордонної служби. До експозиції також долучать манекени військовослужбовця в засобах захисту від зброї масового ураження та засоби радіохімічного і біологічного захисту, а також зразки інженерного озброєння, серед яких міношукачі, навчальні міни тощо».

Директор департаменту з питань культури Мирослава Туркало зазначила: «Після заходів на Личаківському кладовищі запрошуємо усіх у центр міста, де до вечора триватиме виставка найновішої військової техніки. Кожен охочий зможе подивитись на те, як озброєне наше військо. А ця виставка – доказ того, що держава готова підтримувати власне військо».

«Кожен охочий зможе посидіти у кабінах бойових машин, а також дізнатися тактико-технічні характеристики та інформацію про застосування. Вся експонована техніка свого часу виконувала бойові завдання у зоні АТО», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів