У Львові дивом вижила жінка, яка вистрибнула з 11-го поверху

11:35 3 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Як повідомив у вівторок голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич, сьогодні, 3 березня, близько 05.00 на вулиці Кульпарківській, 125 вистрибнула з 11-го поверху жінка, котра, зачепившись за дерево, дивом залишилась живою.

Голова виконкому громадського об’єднання «Варта-1» Ігор Зінкевич повідомив у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте»:

«Сьогодні, 3 березня, близько 05.00 на вулиці Кульпарківській, 125 вистрибнула з 11-го поверху жінка, котра, зачепившись за дерево, дивом залишилась живою, дуже сильно поламана, руки, ноги! На місці працює слідча оперативна група!».

Натомість нчальник відділу зв’язків з громадськістю головного управління міліції Львівщини Світлана Добровольська розповіла інтернет-видання «Zaxid.net»: «Жінці 42 роки. Вона викинулася з балкону своєї квартири, яка знаходиться на 11 поверсі. Перед цим жінка залишила записку для своїх рідних. Однак мотиви її вчинку невідомі. Постраждалу з численними переломами доставили до лікарні, де лікарі борються за її життя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів