У Львові двоє чоловіків різного віку викинули котів з балконів

16:38 13 квітня 2021 р.

Фото до новини

Одного допекло котяче нявкання, а іншого - шерсть. Убивцями тварин себе не визнають.

Увечері 11 квітня на лінію 102 надійшов виклик на вулицю Івана Сірка у Львові, де зі слів заявниці, чоловік викинув з балкону четвертого поверху кошенят. У цей момент на вулиці перебували діти, які все побачили.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.

Разом із заявницею патрульні 4 батальйону піднялися до квартири 72-річного чоловіка. Останній не заперечив, що він викинув кошенят. Львів'янин пояснив, що вони йому заважали нявканням. 

У помешканні було ще троє котів, які, зі слів чоловіка, йому не потрібні. Він погодився їх віддати сусідам.

На жаль, після падіння, одне з чотирьох кошенят загинуло. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції N№1 Львівського районного управління поліції. Попередня кваліфікація події за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами вчинені з особливою жорстокістю або у присутності малолітнього чи неповнолітнього, або щодо двох і більше тварин) ККУ. Карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Другий випадок трапився вчора увечері вулиці Любінській у Львові. За словами трьох очевидців, чоловік викинув кота з шостого поверху. Він впав на тротуар і отримав ушкодження. Тварина заповзла під припарковані автомобілі. Патрульні 4 батальйону встановили власницю кота. Нею виявилася 12-річна дівчина, а чоловіком, який, ймовірно, вчинив це, був її вітчим. Після скоєного чоловік пішов геть. 

Інспектори, оглянувши місце події, виявили кров. Поліцейські зв'язалися з 33-річним чоловіком і сказали, аби він повернувся. Коли львів'янин прийшов, то не заперечив, що зробив це. Пояснив свої дії тим, що кіт лазив на столі і після нього лишалася шерсть.

Очевидець та власниця кота відвезли тварину до ветеринарної клініки. Діагноз — множинні переломи.

На місці події працювали слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції. Попередня кваліфікація події за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) ККУ. Карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років.

29-річний чоловік застрелив собаку сусіда із мисливської рушниці. Відкрито провадження

У Пустомитах собаку вдарили сокирою по голові. Поліція проігнорувала речовий доказ,- волонтерка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів